Diskuze
Reagujete na dotaz č.276
Hezký den,
to je zase "nálož " krásy......Já si budu muset snad zakázat přístup sem :-).....
Krásný den,
:-), ale to ne. Je dobře, že Vás baví chodit sledovat co se děje.
Krásný den, paní Linerová,
nenapadá Vás tip s čím jednobarevným bych mohla zkombinovat Alegrii Huarache? Pletu z ní svetřík (tričko) s krátkým rukávem a spotřebuji jen 2 přadena, tak to třetí bych chtěla na šátek zkombinovat s nějakou "klidnější " barvou jako pozadím pro ty divočejší (ale moc pěkné) barvy. Děkuji za rady a těším se na další klubka.
Dobrý den,
určitě by šlo Merino 400 Lace od Langa, tam je i krásný výběr "základních" barev. A i materiálem by se mi k Alegrii líbilo.
Jinak další krása z Manos dnes dorazila. Přišlo několik barev, které jsme ještě v nabídce neměli a je jedna hezčí než druhá. Během zítřka smotáme přadýnka a nafotíme vše do nabídky. Je rozhodně na co se těšit :-).
Milé pletařky, koupím časopis FILATI LANA GROSSA č.45/2013 v němčině, na titulce je žena v síťovaném hnědém svetříku a "leopardím" šátkem kolem hlavy. Cena max 200,-+poštovné 45,- Časopis nemusí být v perfektním stavu. Prosím, nabídněte, platbu pošlu samozřejmě předem, děkuji. Kontakt: blanka.vanek@centrum.cz
Paní Linerová,
moc děkuji za krásná klubka, děkuji za Vaše tipy - jsem jako vždy moc spokojená, měla jsem takové předčasné !vánoce". Moc děkuji Vám i Vašim spolupracovníkům (spolupracovnicím) za připravení výprodeje a následné odesílání. Mějte se moc pěkně, přeji krásné léto): Těším se na novinky
Děkujeme za milý komentář. Přeji Vám krásné léto a pokud zbyde čas i na pletení, tím lépe :-).
Tak nic. Lotus příze vyprodané už v poledne. Závidím těm, co mohou v pracovní době brouzdat po klubíčkách na internetu. To mně se nepodaří. Nebudete je objednávat znovu?
Stejný problém, stejný dotaz. Vypadají kouzelně.
Dobrý den,
uvedli jsme předem, že nabídka bude v tomto podání omezená.
Co se týče času zveřejnění nabídky, pokud dáme nabídku ráno, odpoledne nebo večer.....vždy se najde několik zákaznic, kterým termín nevyhovuje....Ideální čas prostě neexistuje a nezbývá tedy než nechat čas zveřejnění na nás a smířit se s tím, že se někdy prostě nedostane na všechny zájemce.
Objednat zboží znovu samozřejmě můžeme, ale bude to již za plnou cenu, tato akční nabídka byla ze strany dodavatele mimořádná a časově omezená.Pokud máte zájem, napište mi prosím objednávku mailem. Rádi Vám kvality objednáme.
I po tolika letech, kdy shop provozuji se opravdu velmi těžko odhaduje kolik které barvy objednat a zda vůbec, protože i když se jednalo o akci, byla cena i tak poměrně vysoká. Často se neprodají mnohem levnější a přitom krásné kvality.
Dobrý den,
taky moc děkuji za balíček. Klubíčka jsou jako vždy krásná, připadá mi, že ve skutečnosti ještě krásnější než na obrázku. Přeji Vám krásné léto a už se moc těším, co přinesou podzimní kolekce.
Hezký den,
jsem moc ráda, že se Vám příze líbí. Mně ten rozdíl s fotkou nepřijde nikdy velký, je to samozřejmě tím, že mám možnost vidět originály. Ale je pravda, že fotka nepostihne třeba krásný lesk příze a nebo speciálně u Nora všechny ty nádherné barvy, které se v klubíčku ukrývají a také tu úžasnou strukturu.
Podzimní vzorníky od některých dodavatelů už mám k dispozici, stejně tak jako vzorky klubíček a už se kochám a probírám, vybírám a zvažuji co ano, co ne :-). I když jsem všechno viděla na veletrhu v Kolíně, teď je to trochu jiné, mám víc času, mohu si udělat vzorky. Zatím lze myslím prozradit, že Lang je naprosto úžasný,což není asi žádné překvapení :-), Katia má letos velký materiálový výběr přízí, které stojí za to a to i v levnější materiálové řadě. Noro má úžasný výběr barev, tam bude volba pro to, co objednat na sklad velmi těžká.....Schulana také materiálově zajímavá.
Pravděpodobně v příštím týdnu připravím na blog malou upoutávku s anketou, abychom výběr ještě více doladili podle zájmu zákaznic :-).
Dobrý den,
sice nejsem Pavla :-), ale musím napsat, že s objednávkou jsem také velmi spokojena. Nádherné materiály ! Moc děkuji za vstřícnou a trpělivou mailovou konzultaci.
Hezký den,
:-), moc děkujeme za milý příspěvek a přeji krásnou pletařskou relaxaci.
Dobrý den,
i já mám balíček doručen a opravdu krásné překvapení. Obě příze jsou moc hezké, jedna heboučká, měkká a druhá zajímavá, na omak i barevně. Děkuji za vše, ale hlavně za rady i milý telefonát.
Dobrý den Pavlo č. 2 :-),
říkala jsem si při čtení Vašem příspěvku, že možná napíšou všechny Pavly..., alespoň bychom věděli, jestli si všechny vybraly opravdu dobře :-).
Samozřejmě moc děkuji za příspěvek i příjemný telefonát o surovinách, materiálech a "posedlosti" pletením :-).
Hezký den,
balíček mám doma a musím se pochválit ;-) krásně jsem si vybrala :-) Děkuji a přeji pohodové léto
Dobrý den,
děkujeme za zprávu.
Nevím o jakou Pavlu konktétně jde, protože zákaznic stejného jména bylo ve výprodejových objednávkách asi pět, ale doufám, že si krásně vybraly všechny :-).
Fiora co mi přišla v balíčku od vás vypadá krásně, trochu mi připomíná Floridu ale je tenčí a s leskem, prostě zase líp než na fotkách, tak se docela těším na nějaký letní model.
Díky za akci a přeju příjemné letní dny.
Hezký den paní Anno,
Mně zase Fiora trochu připomíná hit minulých sezón, Clown :-). Na léto bude určitě super, chladivá a splývavá. Přeji i Vám krásné léto a samozřejmě děkuji za příspěvek.
kreativní sady byly nádherné , číhala sem ,na první pokus nic, ale trpělivostí jsem získala "léto v přístavu" a "vůně staré Anglie ".Musím se pochválit za cca 7 let co navštěvuji Vaše stránky tak se mi to podařilo poprvé !!!WOW Přeji Vám krásné léto!!
Proto jsme jich letos připravili tolik :-), aby se dostalo i na ty co se jim to sedm a více let nedaří :-D.
tak jsem se těšila na kreativní sady a díky zdržení v práci jsem zase vše propásla
Hezký den,
ještě nejsou všechny vyprodané :-).....A nemáme jen sady, ale spoustu dalších krásných přízí. Stále je z čeho vybírat a jako každý rok platí,že kdo si počká, vybere si později bez problémů :-).
úžasné barvičky cotton fine a slušná cena, jen nebude úplet tvrdý jako třeba z cattanie nebo camilly? Vím, že nemůžete nahodit na jehlice všechny materiály, ale odhad budete mít jistě správný
Dodrý den,
z mého pohledu je to taková jemná verze Cattanie, osobně se mi nezdá, že by byla v úpletu tuhá. Skvělá je i na háčkování, dělala jsem z ní háčkovaný kabátek z modulů a vypadá dobře. Je pevný tak akorát ale ne tvrdý.
Camila je samozřejmě úplně jiný materiál, ta je poměrně tvrdá.
Jinak co se týče čisté bavlny obecně, bude vždy v úpletu těžší než třeba odlehčená směs s polyamidem, to je pochopitelné. Proto je třeba u každého materiálu zvážit použití. U Cotton Fine bych já osobně doporučila jakékoliv háčkované letní věci, ale i třeba pletený top nebo svetřík. Samozřejmě je vhodná i pro děti.
Dorazil mi krásný balíček od Vás, z barev jsem nadšená. Moc děkuju za vše i za jehlice a tašku. Pletu z Alegrie Huarache, je to úžasně barevné a očka jsou rovnoměrná i když pletu na 3,75 jehlicích. Tak uvidím co z toho nakonec bude.
Přeju pohodové dny.
Děkuji za milý milý příspěvek a jsem moc ráda, že jste spokojená. Vybrala jste si samé krásné barvy :-) a i ta kombinace Magic Tweedu a Alpacy Superlight byla moc hezká.
Alegrii jsem neodolala ani já, strašně moc mě zaujala barva Tannat, která je až magicky temná, ale přitom jsou barvy nádherně harmonické. V úpletu vypadá úžasně. Pletu raglánový svetřík, lem jsem dělala na jehl. 2.5 a zbytek pletu na vel. 3,5, ale já méně utahuji takže si beru vždy menší jehlice. Máte pravdu, že úplet z ní je krásně pravidelný, jedno očko jako druhé.
To je zase nádhery a venku počasí do kterého potřebujeme teplejší a zároveń lehký kousek. Myslíte že jde plést dohromady Magic Twed a Alpaca Superlight, že ty barvy půjdou sladit?
Díky za krásnou nabídku.
Dobrý den,
já myslím, že ano. U Langa je to jednodušší v tom, že mají odstíny číslované naprosto stejně a logicky. Můžete tedy ladit stejná čísla. Samozřejmě je třeba vzít na vědomí, že každý materiál absorbuje barvu jinak a dvě různé kvality nebudou nikdy absolutně barevně stejné,ale o to myslím ani nejde. Mně osobně v poslední době láká kombinace Elly a Alpacy Superlight nebo Elly a mohérku. Lang má takových modelů ve svých časopisech několik a moc se mi líbí.
Dobrý den paní Linerová, děkuji moc za příze Alegria, jsou krásné - předčily mé očekávání. Děkuji za radu ohledně výběru barvy, jsem moc spokojená. Přeji krásné májové dny,
Dobrý den,
Moc děkuji za příspěvek.Alegria je moc příjemná, navíc má krásný lesk.Ideální celoroční příze. Do skladu už putuje další kvalita z nabídky Manos. Jen se nám celý proces trochu zdržel takže doplňovat budeme až v příštím týdnu.
Gratuluji k vylepšení nabídky přízí, je to opravdu super, hledání je mnohem snazší, dostupnost přízí přehlednější. Radost nakupovat! :)
Děkujeme :-)
Dekuji za Mazzo, color 08, tu barevnou a take dekuji za navod pro Noemu. Barvy Mazza jsou opravdu podivuhodne, vubec ne takove jasave barevne, jak se puvodne zdalo. V pletenine jsou jeste jinaci. Ale vypada to uzasne- tak jinak. Ne moc agresivne barevne, ale tak decentne barevne. V mailu vam posilam foto rozpleteneho kousku. Bude to opravdu originalni svetrik, pokud se mi povede. Diky.
Dobrý den,
na klubíčku je to někdy namotáno tak, že barva vypadá pestřejší. Je to svým způsobem trochu zavádějící, záleží na tom, který z odstínů se dostane "navrch". Ale zrovna z téhle "Vaší" barvy jsem zkoušela vzoreček a v úpletu se mi moc líbila. Přišlo mi to lépe sladěné než na klubíčku. Podle fotografie, kterou jste mi poslala mailem to vypadá moc hezky. Určitě se pochlubte výsledkem :-).
Dobrý den, paní Linerová,
před chvílí jsem otevřela nové FaM Landmaschen a jsem unešená! Přestože mám ráda i poměrně extravagantní modely nebo barvy, tuhle klasiku prostě miluju! To se Langu opravdu povedlo a Vám děkuji, že jste pro nás tenhle časopis vybrala :)
Nu a před pár dny jsem začala plést z Cotton Yaku od Katji a jsem také moc spokojená. Je to podle mého soudu vynikající celoroční příze. Vůbec řada Concept je myslím fajn, od loňska mám halenku z bavlny s kašmírem, jsou to moc příjemné a zdá se mi i kvalitní materiály.
Přeji krásný květen a šťastnou ruku při výběru dalších krásných přízí pro nás pletařky!
Dobrý den paní Raindlová,
moc děkuji za Váš příspěvek a musím napsat, že naprosto souhlasím s názorem na FaM Landmaschen, moc se povedl. Já mám modely Lang ráda i v té jejich obvyklé ležérnější podobě, ale klasika v tomto časopisu nemá chybu. Stejně tak souhlasím s tím, že řada Katia Concept je velmi vydařená. Není to takové crazy, jak je u Katii zvykem v té základní řadě materiálů, ale povedla se jim materiálově i barevně. Ta určitá míra sofistikovanosti této řady mě osobně v podání Katii velmi baví. Cotton Yak je moc příjemná příze s opravdu celoročním využitím. Navíc se barvy dají úžasně kombinovat i mezi sebou a bude krásně použitelná třeba na vyplétané vzory.
Dobrý den,paní Linerová,moc děkuji.Já balíček posílám až dnes.Ocitla jsem se náhle v nemocnici,včera jsem se vrátila.( růže v obličeji.Zdravim a přeji krásný máj.
Dobrý den paní Tulisová,
to je v pořádku, hlavně se rychle uzdravte.