Diskuze
Reagujete na dotaz č.1834
Dobrý večer, kolik příze Mosso bych potřebovala na loop? U Mosso nevidím vzorník barev -:).
Děkuji a zdravím, HM
Dobrý večer,
vzorník by se Vám měl již zobrazit, byla tam zřejmě někde chyba. Nahrála jsme vše v novém odkazu.
Spotřeba závisí na tom jaký loop si přestavujete- jednoduchý jako rolák nebo "omotávací "....jako šálu. řekla bych, že na jednoduchý tak 1,5 klubka, na "omotávací" cca 2 klubka.
Dobrý večer paní Linerová, u těch bambulí z mývalovce je k připevnění druk jako to bylo u bambulí ze Schulany? Předem moc děkuji a přeji příjemný večer
Dobrý den, ano. Všechny dražší bambule mají patent na připevnění. Děkuji za připomínku, hned doplním údaj do textu :-).
Dobry vecer, mate v planu dat do nabidky take casopis Filati Home? Dekuji.:-)
Dobrý den, ano, budu ho objednávat příští týden.
Dobrý den paní Linerová, budete ještě prosím doplňovat bambule?Moc děkuji a přeji příjemný večer
Dobrý večer,
přiznám se, že i mě překvapila rychlost s jakou zmizely...:-). Nedivím se, jsou sice menší, ale opravdu pěkné a za dobrou cenu. Právě jsem si sedla k PC, abych udělal novou objednávku, dokud je ještě zboží u dodavatele k dispozici.Počkám ještě na konečné potvrzení,ale během příštího týdne by měly být bambulky snad opět skladem.
Paní Linerová, moc děkuji za zprávu, počkám tedy..Mohu si prosím udělat objednávku s tím, že prosím o otevřenou objednávku, má být ještě ten časopis a časopisu Trend jsou již jen 3 výtisky...
Samozřejmě, napište prosím do poznámky, že máme zboží odložit a zatím neodesílat.
Děkuji ještě jednu za pomoc při výběru barvy. Novena je krásná, určitě ji budu ráda nosit i plést.
Dobrý den paní Červenková,
tenhle zvláštní odstín "růžové dřevo" Lang umí. To je krásná barva u všech typů přízí, kde je tento odstín nabízený. také se mi líbila a říkala jsem si, že budete určitě spokojená :-).
Dobrý den pokud u své objednávky nevidím poznámku s vybranými čísly barev...jak mám ověřit,že je vše v pořádku..Děkuji
Dobrý den,
u přízí Colinette, kam píšete barvy do poznámky je to trochu složitější. Tam se zobrazuje kompletní objednávka pouze v databázi Vašich objednávek, pokud jste registrovaná. Pošlu Vám mailem kopii Vaší objednávky z naší databáze.
Ahoj, Nova je krásná, muchlací a jsem ráda, že jsem šla do světlé barvy. Bude hezky ladit se vší černou, kterou v zimě nosím. Spíš utahuji, plést ji na 4,5 nebo raději 5 tkách?
Ahoj Romano,
záleží samozřejmě na vzoru a stylu svetru. Takhle na dálku Ti mohu poradit jen to, aby sis udělala vzorek. Uvidíš jak se Ti bude pletenina víc líbit. Bylo by škoda takový krásný materiál "pokazit" špatným výběrem jehlic. Úplet by se mohl vytahovat třeba víc než bys chtěla.
Dobrý večer, balíček dorazil v pořádku. Moc děkuju za vše, celý obsah mně nadchl a pouštím se do pletení.
Děkuji moc za zprávu. Nadšení se nedivím, vybrala jste moc krásné materiály :-).
Dobrý den, paní Linerová, včera jsem si objednala Rebeccu 63. Je možné pozdržet její odeslání, čekám ještě na č. 64 a budu objednávat i vlny, že bych to měla v jedné zásilce. Děkuji moc Andrea Janotová
Dobrý den paní Janotová,
v tom velkém počtu objednávek je nejlepší, napsat to přímo do poznámky, že budete ještě objednávat a nemáme připravovat fakturaci nebo odesílat. Případně napsat mail s číslem objednávky. U objednávky je to automaticky založeno, jinak si sice napíši poznámku, ale už si pomalu přestávám pamatovat co jsem komu slíbila....:-) a může dojít k chybě. Děkuji.
Dobrý den, k našemu včerejšímu hovoru - balíček přišel, obal sice poškozený, ale zboží naštěstí v pořádku ... i časopisy to ustály. Příze nádherně muchlací .... jen jen se pustit do práce :-). Díky moc!
Dobrý den,
to mi spadl kámen :-)...., moc děkuji za zprávu.
Balík je doma.Přišel naprosto v pořádku.Příze jsou,jak jinak,kouzelné.Velice děkuji.
Dobrý den,
děkuji za zprávu a jsem velmi ráda, že jste spokojená :-). Hodně radosti při pletení!
Knit Pro kovove jehlice s vymenitelnymi lanky po vcerejsi zkousce SUPER SUPER SUPER!! Prijdu pro dalsi ;-)
:-))...No vidíte, někdy je dobrá změna.
Dobrý den , je ještě možné u vás objednat starší čísla časopisu Rebecca, konkrétně 62,63. Děkuji
Dobrý den,
ano, máme obě vydání skladem a na shop budeme přidávat pravděpodobně během zítřka. Můžete objednat tedy buď přes e shop a nebo prosím napište mail s Vaší adresou a požadovaným způsobem platby
Dobry den, mam dotaz zda bude v nabidce novy casopis Filati Accessoires 14. Vypada velice pekne. Dekuji.
Dobrý den,
ano, máme v plánu ho zařadit do nabídky tak během 7-10 dnů, s další zásilkou zboží. Společně s ním by se měla objevit i nová Rebecca 64, která také vypadá velmi dobře a pro zájemce, kteří nestihli Rebeccu 63 přijde také ještě několik výtisků.
Krásný den,
nabídka kašmírových přízí po klubíčku je super, mohla byste mi prosím poradit kolik klubíček je potřeba na čepici pánskou/dámskou? Dívala jsem se na náhledy a v novém Trendu jsou pánské čepice, takže bych ráda využila vaší nabídky. Děkuji za odpověď
Anna
Dobrý den paní Záveská,
např. model 12 ( spadlá pánská čepice ) má spotřebu 75 g, na klasickou čapku ( např. model 14) je třeba 50 g Cashmere Soft.
Dobrý den Jano
Příze Harmonii je nádherna mám ji vnučce na pončo a ještě jsem Vám chtěla poděkovat za brožury s návody od Langu krásna inspirace
Martina
Hezký den paní Martino,
děkujeme za příspěvek, ať se Vám z příze krásně plete :-).
Děkuji za Jawoll magic modrozelena. Dorazila dnes. Mam v planu ji jkobinovat s modrym kidsilkem od dropsu a uplest si svetrik. Tak doufam ze mi vlna vyjde. Vzorek vypada bajecne. H. Buryšková
Dobrý den,
kombinace tohoto typu přízí s mohérem nebo třeba tenoučkou Suri Alpakou je moc krásná. Mám osobně prověřeno :-)
Dobrý den paní Linerová, chtěla bych se zeptat, jetli budete zařazovat do nabídky časopisů od Lana Grossa i menší tituly, speciály, nyní mám na mysli třeba nový All Seasons nebo Colors. Děkuji za odpověď. Gabriela
Dobrý den paní Vacková,
ano, s uvedenými tituly počítáme. Plánujeme ještě speciál Accessoires, který je podle mého názoru také velmi pěkný. Na shopu by se měly časopisy objevit cca do týdne.
Dobrý den, paní Linerová, nebude prosím v nabídce Trend č. 11 od Schulany? Děkuji Anna
Dobrý den,
ano, časopis Trend v nabídce bude, měl by přijít s další zásilkou zboží od Schulany cca do 10 dnů.
chcem Vás požiadať o radu, či mi neviete poradiť, kde by som zohnala priadzu Feeling...či ju nenájdem aj u Vás, resp. či mi neviete poradiť niečo obdobné. ďakujem jana
zabudla som pridať zloženie: 57% vlny, 23% polyamidu a 20% polyakryl
Dobrý den,
zřejmě máte na mysli Feeling od firmy Schulana, "kožešinkovou" přízi. Schulana hodně obměňuje své kolekce a tato příze se bohužel již asi dva roky nevyrábí.