Diskuze
Reagujete na dotaz č.1858
Dobrý den, právě jsem se registrovala. Děkuji za rychlost !!Mám dotaz - kde najdu na vašich stránkách galerii modelů s popisy ?
Děkuji a přeji hezký den. R.
Dobrý den,
galerii modelů s popisy zatím nenajdete. V souvislosti ze změnou vzhledu shopu a jeho kompletním předěláním ji teprve budu znovu připravovat a nahrávat jakmile mi to čas dovolí ( předpokládám do konce tohoto týdne).
Dobrý den,
Jestli tomu dobře rozumím, tak ceny u zboží jsou uvedeny bez DPH?
Děkuji
Dobrý den, ceny pro koncové zákazníky jsou uváděné samozřejmě s DPH ( viz. info v kontaktech). Pouze ceny pro velkoobchod jsou bez DPH, ale databáze firem se zobrazuje pouze zaregistrovaným firmám, je to oddělený systém.
Dobrý den paní Jano, kolik by bylo třeba klubíček Venezia na nákrčník? Zrovna ten, co je na foto u barvy č. 7
Dobrý den, na ten jsme spotřebovala přesně 4 klubka. Chystám se dát popis do "volných popisů" ke stažení. Bohužel mi teď čas zabírají především zásilky,ale i na popisy se dostane.Chtěla bych alespoň ty ke stažení vrátit na shop do konce týdne.
Dobrý den, budete ještě doplňovat,než jsem stihla dokončit objednávku, tak už to bylo pryč Inca 104 a Azteca na konci 31...Moc děkuji, kolik bych potřebovala na pončo ve velikosti 48:50, moc děkuji...Krásné stránky, přehledné):
Dobrý večer,
ještě zítra budu nějaké příze přidávat, ale Aztecu už zatím ne. Incu možná ještě koncem týdne, něco by mělo ještě přijít ve zboží. Na pončo z Aztecy odhaduji spotřebu podle typu ponča tak cca 600-700 g pro Vaši velikost.
Ještě jsem kontrolovala stav příze Inca v barvě 104, zatím je k dispozici ještě 800 g, 8 ks. To by na pončo také mělo stačit. Aztecy 7831 je již jen 500 g, což také na pončo stačí, ale tak zhruba na velikost 38-40.
Když si dnes objednám, tak slevu uvidím až na faktuře, chápu dobře? Jarka
Dobrý večer, přesně tak. Systém e-shopu není nastaven tak, aby tento typ slevy dokázal okamžitě zobrazit v nákupním košíku nebo automatickém potvrzení. Ceny, které jsou na shopu u akčního zboží Vám budou účtované o 15% nižší. Pokud byste platila převodním příkazem, dostanete už do Vašeho mailu fakturu s 15% slevou, u dobírky je to stejné. Tam je faktura samozřejmě přiložena až k zásilce.
Dobré dopoledne, moc chválím web a hlavně se mě líbí,že je vidět co máte momentálně na skladě. A měla bych otázku. Kolik klubíček je potřeba na svert z vlny Inca? Moc děkuji
Mě se také zdá 500g málo. Ale barevně vypadá nádherně. A ještě by mě zajímalo jaká je v porovnání z Aztecou? Četla jsem tady na ní chválu. Vypadá také krásně.Budu Vás sledovat a objednám
Dobrý den,
na skladě je toho stále daleko víc než na webu :-), ještě dnes a zítra se budu snažit přidat co bude možné, aby byla nabídka pro akci co největší. Příze Inca je poměrně silná, záleží na velikosti a samozřejmě délce svetru. pro vel. 38-40 bych na klasický svetr bych řekla osobně tak 650-700 g. Výrobce uvádí 500 g, ale to se mi zdá , podle mé zkušenosti málo.
Inca a Azteca je v podstatě, až na nějaká malá procenta, složením totožná. Inca je ale daleko silnější. Obě příze jsou velmi příjemné a dobře se z nich plete. Podobný charakter má také Joker od GGH, ovšem zase trochu jinou barevnou nabídku.
Paní Jani, tohle se Vám fakt povedlo! Web vypadá skvěle, pořádně ho prošmejdím :-)) Přeji Vám mnoho úspěchů a spokojených zákazníků.
Dobrý den, jsem moc ráda, že se Vám stránky líbí. Za vším je především spoustu práce mého šikovného programátora, který do detailu plnil moje přání:-).
Blahopřeji paní Linerová ke startu webovek a přeji hodně spokojených zákaznic! Za sebe oceňuji (vedle zmíněného od dalších návštěvnic) především rychlost při načítání a těším se na jejich život!
Paní Pátová, moc děkuji za Váš příspěvek.
Dobrý den, musím stejně jako ostatní reagovat na Vaše nové stránky. Jední slovem - super. Pěkné grafické zpracování, přehlednost, výběr. Bude se nám hezky objednávat. Vaše práce stála za to. Líbí se mi i to že se na Vašich stránkách pořád něco děje, nové příze, časopisy, inspirace, diskuze. Musím ještě reagovat na p. Tomáškovou. Příze Azteka je opravdu úžasná, pletla jsem už ze dvou odstínů a přemýšlím o dalším. Příze je teplá a na proti tomu lehká. Stojí za to. :-)
Moc děkuji paní Žatečková, tentokrát jsme volili mírnější barevné ladění, aby lépe vynikla klubíčka :-) a pozadí nerušilo při výběru. Ano, snažím se,aby se na stránkách něco pořád "dělo" a bylo to tak pro zákaznice zajímavé . Přidali jsme i přímý odkaz na náš obchod na Fleru, kde je možné vidět inspiraci z námi prodávaných přízí. Některé zákaznice ho mají "naprohlížený":-), často se setkávám s reakcí, že chtějí nějaký materiál v barvě, kterou tam vidí. Je to ale odkaz i pro zákaznice, které obchod neznají.
Azteca je krásná příze , jak jsem už psala v reakci na příspěvek paní Tomáškové. V pátek by měly přijít na sklad již téměř vyprodané barvy 7831 a 7837 a také 7826, která je nádherně barevná a nyní skladem vůbec není.
Musím ještě zpětně reagovat na informaci o dodávce příze Aztecy. Díky zmínce o barvě 7826, která má přijít na sklad, přišlo včera několik objednávek právě na tuto barvu. V této chvíli je až na poslední 2 ks celé objednané množství vyprodané.Informaci uvádím pro případ, že někdo čeká s objednáním až se barva objeví v nabídce " ihned skladem". Samozřejmě je možné objednávat tuto barvu dál, objednávku do firmy Katia ještě před Vánocemi určitě budeme odesílat.
Dobrý den, pro mě jsou nové stránky jasné, přehledné, naprosto logicky uspořádané a příjemně působící. Je za nimi vidět velký kus práce. Jsem pravidelnou zákaznicí a tak se mi ,stejně tak jako paní Veselé, líbí informace co je hned skladem. Hned mám nad čím přemýšlet... a hlavně.....jako první se v položkách skladem objevila Azteca. Pletla jsem si z ní už pončo, které přijala za vlastní dcera :-). je to úžasná příze, skvělá spotřeba a krásné barvy a vidím, že skladem je velký výběr....to je lákadlo :-).
Dobrý den paní Tomášková, moc děkuji za milý příspěvek. Ani se nedivím, že Vás dcera přemluvila. Azteca je moc hezká a má opravdu krásný výběr barev. je to moc příjemný materiál a spotřeba je také pěkná. Podobný je např. Joker od GGH, ale je to novinka a nemá takový výběr barev. Ovšem nabízí 50 g klubka, což je také dobré, pokud plánujete nějaké menší doplňky.
Dobrý večer, paní Linerová, nedá mi to, abych nereagovala na Vaše nové stránky, pro mně jsou velmi přehledné a graficky moc povedené. Jsem ráda, když vidím, co přesně je skladem :-), mně momentálně leží v hlavě příze od Schulany - imitace kožešiny, taková vestička by byla super.... Přeji Vám hodně úspěchů v další práci, u Vašeho shopu je vidět, že to zde opravdu žije a to je hlavní. Díky
Dobrý večer paní Dagmar, Vy jste jako vždy ve střehu :-),musím Vám především poděkovat za první příspěvek v této nové verzi obchodu. Do skladu budu samozřejmě doplňovat určitě celý tento týden, možná i déle. Zboží skladem je opravdu hodně a při přípravě shopu jsem všechno nezvládla nahrát. Ještě k tomu co Vám "leží v hlavě" :-), určitě myslíte přízi Ducan. Ta mě zaujala už na výstavě v Kolíně, kde z ní Schulana měla vestičku a pod ní jednoduše upletený mohérový svetřík. kombinace vypadala úžasně. Oba modely byly potom zveřejněné i v podzimní Créalaně a musím říct, že i já o téhle kombinaci uvažuji, Mimochodem i Ducan je skladem :-).