Diskuze
Reagujete na dotaz č.1738
Rychlý servis, velmi krásné a kvalitní příze. Moc děkuji i za konzultaci.
Děkujeme!
Děkuji moc za krásné příze. Potvrzuji názor z vedlejší diskuze, příze Earth je úžasná a Fluffy to je sen.
Děkujeme moc za příspěvek.
Velmi rychlé odeslání zboží, výborná kvalita zboží.Doporučuji všem vyzkoušet tyto krásné příze.
Děkujeme za krásné hodnocení.
Kvalitní příze, rychlé zpracování objednávky.Velký výběr materiálů a skvělé poradenství.
Děkujeme
Spolehlivost, profesionalita, navíc krásné a kvalitní zboží.
Děkujeme :-)
Gratuluji Vám k 10-letému výročí. Tímto obchodem prošlo nespočet zákaznic, objednávek, akcí, dotazů a hlavně krásných klubíček. Přeji Vám aby se i nadále dařilo. Děkuji za takový eshop. :-)
Děkujeme moc! :-)
Dobrý den,
děkuji za nádhernou kombinaci barev příze Love a bleskové zaslání.
Děkujeme za příspěvek.
Dobrý den,
musím naprosto souhlasit s paní níže. Naprosto skvělý poradenský servis a navíc opravdu v rámci trendů. Paní majitelka má dokonalý přehled o tom co je in, umí vybrat materiál v souvislosti s výrobkem, postavou, stylem pletení.....Navíc krásný výběr materiálů.
Moc děkujeme:-).
Moc děkuji paní Linerové za trpělivost se mnou při výběru příze, také si cením toho, že odpovídá podrobně a ochotně na dotazy na emailu.
Dobrý den paní Hlavičková,
moc děkujeme za hodnocení. Když má zákaznice jasnou představu o tom co chce, to se to radí a vybírá :-)......Ať se Vám model podaří podle představy.
Krásné a kvalitní zboží, spolehlivost, velmi solidní a vstřícné jednání.
Děkujeme za krásné hodnocení.
Dobrý večer, děkuji moc za krásná klubka, za Váš profesionální přístup, děkuji moc za poradenství - ať již při výběru barvy Nora, či při výběru materiálu. Jsem moc spokojená. Přeji Vám hezký zbytek prázdnin, ráda zase nakouknu.
Moc děkujeme za příspěvek.
Děkuji za krásná klubíčka i časopisy. Jsem dlouholetá zákaznicea musím ocenit i skvělý servis a profesionální poradenství ohledně výběru příze.
Děkujeme :-)
Velmi solidní jednání, rychlé vyřízení objednávky.Velmi ráda se vracím.
Děkujeme
Dobrý den, paní Linerová, Huasco dorazilo v pořádku a vypadá moc dobře, ostatní klubíčka samozřejmě taky. Děkuji a přeji Vám krásné léto.
Hezký den, děkuji moc za zprávu a přeji také krásné letní dny!
Děkuji za krásné materiály i skvělé rady ohledně kombinace barev i výběru materiálů.
Děkujeme moc za příspěvek.
Dobrý den, děkuji za bleskové zaslání nádherných klubíček, hned jsem vyzkoušela vzoreček a jsem nadšená, užijte si dovolenou, mějte se moc hezky.
Děkujeme moc:-).
Děkuji za odpověď a přeji hezkou dovolenou.
Anna Černochová
Dobrý den,
velmi děkuji za zaslaný balík. Vše perfektně zabalené. Po otevření se dostavilo nadšení. Noro naprosto splnilo očekávání a Maui mě nadchlo. Vždycky jsem měla nedůvěru ke stužkovým přízím (jsou placatý a z toho nemůže vzniknout nic pěkného....), ale opak je pravdou!:-) Tak jsem se chtěla zeptat, bylo-li by možné doobjednat 6 klubíček Maui 101 a jaký je postup?
Děkuji
Anna Černochová
Dobrý den,
děkujeme moc za příspěvek.
Dostupnost Maui musím ověřit u výrobce, v této chvíli je již takové "překlenovací" období, kdy Katia nemívá skladem všechny barvy letních kvalit.Některé z nich už se ani v této sezóně znovu nevyrobí. Informace budu mít v týdnu po 9.7., ozvu se Vám mailem.
Dobrý den,
moc Vám děkuji za krásná klubíčka a bleskové zaslání, balík dorazil bez problémů
Děkujeme za zprávu :-).
Děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Krásné zboží, hned jsem vyzkoušela vzorečky :-).
Děkujeme moc za hodnocení i objednávku.